با عرض سلام وخسته نباشید به همکاران محترم
به نظر بنده بهترین سایتی داریم اما دل غافل من 5 سال تو کار موبایلم اما تاره با سایت شما اشنا شدم
اما یه چیز کم داریم توسایت گفتگو مطالب جدیدی که کاربران تای میکنن نیست
ooo.JPG
دوستان لطفا نظر بدین
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
9Likes
با عرض سلام وخسته نباشید به همکاران محترم
به نظر بنده بهترین سایتی داریم اما دل غافل من 5 سال تو کار موبایلم اما تاره با سایت شما اشنا شدم
اما یه چیز کم داریم توسایت گفتگو مطالب جدیدی که کاربران تای میکنن نیست
ooo.JPG
دوستان لطفا نظر بدین
ویرایش توسط اصغری : 10-09-2011 در ساعت 11:30 AM
->FOUNDER<-
به نام خدا سلام دوست عزیز بنده که متوجه منظور شما دوست عزیز نشدم و بهتر بگید کدام بخش ناقص هست تا ایجاد بشه . لطفا به آقا هانی آدمین سایت یا پریا خانم سرپرست سایت پیام بدید و کامل منظور خودتان را بگید تا نظر شما جلب بشه . با آرزوی شادی شما دوست عزیز
با تشکر ازمدیر سایت
منظورم یک لوگو است که به جای چت باکس قرار میگیره و جدید ترین مباحث هر انجمن که نوشته میشه به طور خودکار در بالای صفحه قرار میگیره
اینم تصویر بزرگتر
فایل پیوست 1824
ویرایش توسط اصغری : 10-10-2011 در ساعت 01:21 PM
کسی نبود جواب ما را بدههههههههههههههههههه
ویرایش توسط اصغری : 10-12-2011 در ساعت 04:58 PM
ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنمتا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم
ارتباط از طریق یاهو:MEHDI_GSM_68
->FOUNDER<-
->FOUNDER<-
کارهای لازم انجام شده و هر زمان مدیریت سایت تصمیم بگیرند میتونند اعمال کنند .
از لینک زیر میتونید فایلها را ببینید و تنها لازم هست که کدها در قالب قرار داده بشه
برای دیدن کلیک کنید
کدهای لازم هم عبارتند از :که این کدها در هر جای قالب قرار بگیرند فایلها نشان داده خواهند شد .کد HTML:<p style="border : 1px solid #b1b0b0; background : #f3f3f3; line-height:auto; display : block; margin-top:30px; text-align:center; padding : 5px 12px 5px 5px; width : 90%; -moz-box-shadow: 0 2px 6px #b3b3b3; -moz-border-radius: 6px;"> <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3" marginHeight="3" src="last.php?" width="100%" scrolling="no" height="270" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)